En jobbig insikt...

Jag har kommit till en hemskt jobbig insikt.


RÖKSTENEN uppdateras oftare än den här bloggen! Åtminstone dess hemsida, där man nu kan läsa om vad som sker sommaren 2012.

För övrigt ser jag att Rökstenens blogg uppdateras nästan varje dag. Inte illa, med tanke på att den handlar om en sten... som har stått och sett ut pretty much exakt som den gör nu de senaste 1 200 åren...


Själv har jag rört betydligt mer på mig de senaste månaderna, vilket ju inte direkt gör min insats i bloggvärlden MER imponerande.


Jag har bland annat gjort följande:


1. Pressat upp min kära kärra mot de 30 000 milen, genom att köra sträckan Norrköping-Sörberge (en sträcka på 110 mil tur och retur) till min kära blivande fru ett tiotal gånger.


2. Tagit min pappas kära V70 ÖVER de 30 000 milen, under tiden punkt 3 verkställdes. På detta finns bildbevis, vilket jag har ambitionen att presentera nästa gång jag träffar Jonas Almkvist.


3. Lämnat in min kära (???) bil till verkstaden för att åtgärda de förhatliga tvåorna på besiktningen. "Spricka i strålkastarn säger du? Dä blir till å byte hele insatsen, vet du... å dä, dä går ju på en tusenlapp... minst..."


4. Haft en Tadzjikistan-revival med min syster (som för övrigt flyttar till Ryssland av alla ställen i dag!) och hennes ständige följeslagare Mister Gustaf i Lund. På äkta centralasiatiskt vis satt vi i skräddarställning på golvet, smuttandes på vodka och ätandes tadzjikisk bergslök. Nog för att bergslök är svårt att få tag i här i Sverige, men frågan är om inte kindagurka och renat skulle funka rätt bra som substitut... hej då, Pringles!


5. Under samma resa haft en Sundsvall-revival i Arlöv med min ständige parhäst och blivande best man Johan Hultgren.


Blivande fru... best man... ja, som ni ser - men som jag bara inte bloggat om än - så blir 2012 året då herr Rickard Björling blir... eh... HERR Rickard Björling! Skillnaden blir kanske tydligare för fröken Rebecca Johansson, som blir FRU Rebecca Björling den 30 juni. Dit längtar jag! Och DÅ utlovar jag en MYCKET utförligt inlägg om förberedelserna, bröllopet i sig och - så klart - bröllopsnatten!


Men jag hoppas att jag får tummen ur ändan lite oftare fram till dess. Den blir så skrumpen av att befinna sig där för länge...


Tack och hej för den här gången!

RSS 2.0